Dr Németh Gábor

Szemész szakorvos, az MTA doktora, egyetemi docens

1999-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, mely után 16 évig a Debreceni Szemklinikán dolgoztam, és szereztem szakmai és tudományos ismereteket. 2015-től 7 évig a Miskolci Kórház Szemészeti Osztályát vezettem.
Szemész szakorvosi képesítésem mellett PhD fokozatot szereztem, majd habilitáltam, valamint 5 éve a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) doktori címét is megkaptam a nemzetközi tudományos munkám elismeréseként. Jelenleg egyetemi docensként a Miskolc Egyetemen oktatom a szemészetet.
A Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság (SHIOL) elnöke vagyok, korábban 6 évig a Magyar Szemorvostársaság (MSZT) titkáraként tevékenykedtem.
A teljeskörű felnőtt szemészeti járóbeteg-ellátás mellett több mint 20 éves gyakorlatom van a szürkehályogműtétek terén. A különböző távoli-, közeli- és köztes távolságot is érintő látásromlás eseteiben az ezt korrigáló speciális műlencsékkel („multifokális”, trifokális, nyújtott fókuszú) is 10 éves tapasztalatom van. Az elmúlt 14 évben az üvegtesti- és ideghártyabetegségek műtétjeiben is jártasságot szereztem, emellett a zöldhályog lézeres és sebészi kezelésével is foglalkoztam. Több alkalommal szerepeltem meghívott operatőrként élő sebészeti kongresszusi bemutatókon.
Szakmai és tudományos múltamat most a magánellátásban is igyekszem a betegek javára fordítani.

Elérhetőségek

ERZSÉBET FÜRDŐ MEDICAL

Cím: Miskolc, Besenyői út 34.
Nyitvatartás:
Előjegyzés szerint.

Erzsébet Fürdő ügyfélszolgálat telefonszám: +36 46 200 275
Email: info@erzsebetfurdomedical.hu