RÓLUNK

ERZSÉBET FÜRDŐ MEDICAL

 

Kedves Vendégeink,

 

Sok évvel ezelőtt álmodtam meg az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központot, mely most jelentős mérföldkőhöz érkezett. Új helyszínnel, teljesen új környezetben és új szolgáltatásokkal bővült az egészségügyi palettánk.

Gyógyászatunkat új szintre emeltük, hisz egy valóban exkluzív környezetben, a szolgáltatásaink körének bővülésével már hamarosan szemészeti beavatkozásokat, vastagbél és gyomortükrözést, colon hidroterápiát is tudunk biztosítani Önöknek.

Az épületet a miskolciak jól ismerhetik, mely az átalakítás során lényegében teljesen új külsőt és belsőt kapott. A tetőszerkezet és az épületet tartó gerendák kivételével, teljes átépítésre került az egész épület, beleértve a komplett szennyvíz, víz, fűtés és elektromos hálózatot. Megújult az épület teljes homlokzati része.

2022. elején egy Patológiai laboratórium került kialakításra majd átadásra az emeleten, ahol az ország egész területéről beérkező szövettani és citológiai mintákat vizsgáljuk és értékeljük. Gépparkunk magas színvonalú, és csúcskategóriás vizsgálati eszközökből áll.

2022. decemberében pedig az Erzsébet Fürdő Medical kapott helyet a földszinten, a teljes átépítés után. Ebben jelenleg 2 kisműtéti helyiség, rendelők, recepció és pihenők kaptak helyet.

Az épület mellett kialakításra került egy 15 férőhelyes parkoló, melyet Vendégeink ingyenesen vehetnek igénybe az itt tartózkodás alatt.

Csapatunkat a jól megszokott szakmai profizmus jellemzi. Kiváló orvosi gárda, szakképzett asszisztencia várja Önöket, azzal a tapasztalt managementtel a háttérben, akik már hosszú évek óta segítségemre vannak, az Erzsébet Fürdő üzemeltetésénél.

Bízom benne, hogy Ön is elégedetten távozik majd tőlünk.

Jó egészséget kívánok mindenkinek,

 

Tisztelettel:

Mohácsi Gábor

Elérhetőségek

ERZSÉBET FÜRDŐ MEDICAL

Cím: Miskolc, Besenyői út 24
Nyitvatartás: Csütörtök-Péntek 15.00-20.30

Erzsébet Fürdő ügyfélszolgálat telefonszám: +36 46 200 275
Email: info@erzsebetfurdomedical.hu

Szolgáltatások

Rendelések
Vizsgálatok