SZEMKÖRNYÉKI BŐRELVÁLTOZÁSOK ELTÁVOLÍTÁSA

Dr. Okos Mária
Szemész főorvos

Dr. Szász Eszter
Szemész szakorvos

Dr. Eszlári Erika
Szemész főorvos

Dr. Papp Erika
Szemész szakorvos, retina specialista

Dr. Vékony László
Szemész főorvos

Dr. Semsey István
Szemész főorvos

Dr. Pósán Gabriella
Szemész főorvos

Szemkörnyéki bőrelváltozások eltávolítása

A szemkörnyéki bőrelváltozások eltávolítása különböző módszerekkel lehetséges, attól függően, hogy milyen típusú elváltozásról van szó, és milyen eredményt szeretnénk elérni. Fontos megjegyezni, hogy a bőrrel kapcsolatos problémákkal mindig konzultáljon bőrgyógyász szakemberrel, hogy az Ön állapotának megfelelő kezelést kaphasson.

Néhány gyakori szemkörnyéki bőrelváltozás és azok kezelési, eltávolítási lehetőségei:

 

Szemölcsök:

Szemölcsök folyékony nitrogénnel történő fagyasztással, lézeres kezeléssel vagy sebészi eltávolítással távolíthatók el. Az eljárás típusa a szemölcs méretétől és elhelyezkedésétől függ.

 

Bőrön lévő anyajegyek:

Ha az anyajegyek potenciálisan veszélyesek, a bőrgyógyász lézeres vagy sebészeti eltávolítást javasolhat.

 

Száraz bőr, ráncok és pigmentációs eltérések:

A szemkörnyéki bőr hidratálása, fényvédő használata, valamint speciális krémekkel való kezelése segíthet csökkenteni a szárazságot, ráncokat és pigmentációs problémákat.

 

Táskák és duzzanatok:

A szem alatti táskák és duzzanatok gyakran a genetikai tényezők vagy az életmódbeli szokások következményei lehetnek. Az alvás, az egészséges táplálkozás, a hidratálás és a különféle krémek segíthetnek enyhíteni ezeket a problémákat. Ha azonban súlyosabbak vagy tartósabbak, egyes injekciós kezelések, például hyaluronsav vagy botulinum toxin injekciók is felmerülnek lehetőségként.

 

Sebek vagy hegek:

A szemkörnyéki sebek vagy hegek kezeléséhez, láthatóságuk csökkentésére lézeres kezelés vagy sebészeti beavatkozások alkalmazhatók.

 

Xantelazma:

A szemhéjakon kialakuló sárgás, sokszor nagy kiterjedésű xantelazma a koleszterin felhalmozódása miatt alakul ki. Az eltávolítása lézeres kezeléssel vagy sebészeti beavatkozással történhet.

 

Összefoglalva, minden eset egyedi, és a legjobb megoldás az orvos vagy szépészeti szakember által történő személyes konzultáció során derül ki. Ne próbálja meg saját maga eltávolítani a bőrelváltozásokat, mivel ez súlyosabb problémákat okozhat. Az egészséges bőrápolási rutin és a megelőző intézkedések fontosak a bőr egészségének fenntartásában és a szemkörnyéki problémák megelőzésében is.

 

Árak:

Vizsgálat / bevatkozás neve:

Ár:
Varratot és kauterezést sem igénylő beavatkozás25.000 Ft
Varratot nem, kauterezést igénylő beavatkozás30.000 Ft
Varratot igénylő beavatkozás45.000 Ft
Varratszedés5.000 Ft

 

Elérhetőségek

ERZSÉBET FÜRDŐ MEDICAL

Cím: Miskolc, Besenyői út 34.
Nyitvatartás:
Előjegyzés szerint.

Erzsébet Fürdő ügyfélszolgálat telefonszám: +36 46 200 275
Email: info@erzsebetfurdomedical.hu